60 luxe projectkeukens Raadhuisplein Drachten

60 luxe projectkeukens Raadhuisplein Drachten

Voor het project Raadhuisplein in Drachten hebben we binnen 14 werkdagen 60 luxe projectkeukens opgeleverd. Voor dit project van Bruynzeel keukens hebben we naast de montage van de keukens ook het installatie-, tegel- en kitwerk verzorgd. Het gehele project moest binnen de gestelde tijd van 14 werkdagen afgerond worden. Omdat we eigen onderaannemers hadden ingeschakeld kon iedereen snel en efficiënt te werk gaan. Daarbij waren wij het centrale aanspreekpunt, voor zowel Bruynzeel als de onderaannemers.

We kijken terug op een zeer geslaagd project waarin we met een strakke planning en de juiste mensen optimaal te werk konden gaan.

Van Dijk keukens_Drachten_projectkeuken_Bruynzeel_montage_installatie_tegelwerk_keuken_2
Van Dijk keukens_Drachten_projectkeuken_Bruynzeel_montage_installatie_tegelwerk_keuken_3
Van Dijk keukens_Drachten_projectkeuken_Bruynzeel_montage_installatie_tegelwerk_keuken_4
Van Dijk keukens_Drachten_projectkeuken_Bruynzeel_montage_installatie_tegelwerk_keuken_5

Beter wonen

Voor bewoners zal het nieuwe Raadhuisplein een grote vooruitgang zijn. Dankzij de vernieuwingen op winkel- en parkeergebied wordt het weer een levendige en gezellige buurt, waardoor de sfeer en de kwaliteit van de leefomgeving omhoog gaan.

 

Op het Raadhuisplein komen zo’n 190 appartementen, die voornamelijk worden verhuurd. Daarnaast komt er op het Raadhuisplein ongeveer 21.000 vierkante meter aan winkelruimte. Op het plein komen diverse horecagelegenheden en een groot terras. Een deel van het binnenterrein is bedoeld als gemeenschappelijke buitenruimte. Het Raadhuisplein wordt hiermee het bruisende middelpunt van Drachten.

 

Op de daken van de winkels komen speciale groendekken, zodat alle bewoners van het Raadhuisplein een groen uitzicht hebben. De toegangen tot de woningen worden ruim opgezet: in plaats van smalle portiekjes in de winkelstraat krijgen de bewoners duidelijk zichtbare entrees. Daarnaast zijn de woningen ook te bereiken via brede trappen. Zo wordt benadrukt dat Raadhuisplein een winkel- én wooncentrum is. Mede dankzij de 190 nieuwe woningen lijkt het centrum niet langer leeg buiten winkeltijden, maar is het duidelijk een plek waar geleefd wordt.

 

De winkels en woningen worden met de achterkanten naar elkaar toe gebouwd, zodat het winkelpubliek en de bewoners niet meer tegen de grijze achterkanten van allerlei panden aankijken. De parkeergarage heeft een licht en open ontwerp. Zo krijgt zelfs het ondergrondse gedeelte van het complex wat van de sfeer van boven de grond mee.

 

Op het Raadhuisplein zijn diverse huurwoningen voor jong en oud met veel variatie in ligging en grootte. Voor vragen over de huurwoningen kunt u terecht bij de verhuurders. Dat zijn Accolade, De Friese Wouden en J.P. van den Bent stichting. Daarnaast zijn er drie koopwoningen boven het Grand Café beschikbaar via WEBSCON.

Bron: http://www.raadhuispleindrachten.nl/wonen.html

No Comments

Post a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.