Particuliere keukens

Een nieuwe keuken? Leuk maar ook spannend want een keuken koopt u niet iedere dag. Er komt vaak meer bij kijken dan van te voren gedacht wordt; welke keuken past het beste bij uw wensen en welke voorbereidingen moeten getroffen worden voor aansluitpunten voor gas, water en elektra.

Onze werkwijze

Indien gewenst, kunnen wij alles voor u verzorgen, van de opstelling en ontwerp van uw keuken tot en met stukadoors, schilders en tegelzetters. Wij komen daarom graag bij u langs om de wensen en mogelijkheden te bespreken, soms is er meer of juist minder mogelijk dan wordt gedacht. Als we inzichtelijk hebben wat uw wensen en de mogelijkheden zijn, zullen we daarna een vervolg afspraak plannen in de showroom. Onze partners Bruynzeel keukens (Drachten) en Hummel keukens ( Haulerwijk) stellen hun showroom voor ons beschikbaar. Hier kunt u keukens in verschillende stijlen bekijken. Ook kunnen we daar samen met u de indeling en details van uw keuken bespreken. N.a.v. het gesprek thuis en het bezoek aan de showroom zullen we een offerte opstellen.

Kortom, wij kunnen u een totaalconcept aanbieden; de verkoop, installatie en demontage en montage van uw keuken kan compleet door ons verzorgd worden. Zelfs het afvoeren van uw oude keuken kan door ons geregeld worden. Zo heeft u één aanspreekpunt waar u met al uw vragen omtrent de realisatie van uw keuken terecht kunt.

  • In Particuliere keukens
    Particuliere keukens

Merken die wij leveren

Montage

Wij hebben ruim 20 jaar ervaring op het gebied van keukenmontage. Mocht u elders een keuken gekocht hebben dan kunnen we u tevens ondersteunen op het gebied van installatiewerk, demontage en montage, stuc- en tegelwerk. We kunnen u hierbij een totaalconcept aanbieden, zodat u één aanspreekpunt heeft waar u met al uw vragen over de realisatie van uw keuken terecht kunt. We komen daarvoor graag vrijblijvend bij u langs om de tekening van uw nieuwe keuken, uw wensen en de mogelijkheden te bespreken. Om eventuele problemen te voorkomen, brengen we in kaart welke werkzaamheden voorafgaand moeten plaatsvinden, voordat de keuken gemonteerd kan worden.