1
1

Particuliere keukens

Een nieuwe keuken?

Leuk! Maar ook spannend, want een keuken koopt u niet iedere dag. Er komt vaak meer bij kijken dan van te voren gedacht; welke keuken past het beste bij uw wensen? Wat zijn de mogelijkheden? En mogelijk moeten er nog voorbereidingen getroffen worden door een installateur qua aansluitpunten voor gas, water en elektra.

Onze werkwijze

Indien gewenst kunnen wij alles voor u verzorgen. Van de opstelling en het ontwerp van uw keuken tot en met stukadoors, schilders en tegelzetters. Wij komen daarom graag bij u langs om de wensen en mogelijkheden te bespreken. Soms is er meer of juist minder mogelijk dan gedacht. Als we inzichtelijk hebben wat uw wensen en de mogelijkheden zijn, plannen we een vervolgafspraak in de showroom. Vanaf de zomer 2021 verwelkomen we u graag in onze eigen Keuken & Interieur studio. U kunt bij ons ruime inspiratie op doen en verschillende stijlen bekijken. Daarnaast stellen onze partners, Intreal keukens (Uithuizen) en Hummel keukens ( Haulerwijk) hun showroom voor ons beschikbaar. We bespreken ter plekke samen met u de indeling en details van uw keuken. N.a.v. het gesprek thuis ontvangt u een eerste offerte, na het bezoek aan de showroom passen we eventuele wijzigingen toe en ontvangt u een nieuwe offerte.

Kortom, wij kunnen u een totaalconcept aanbieden; de verkoop, installatie, demontage en montage van uw keuken kan compleet door ons verzorgd worden. Zelfs het afvoeren van uw oude keuken kan door ons geregeld worden. Zo heeft u één aanspreekpunt waar u met al uw vragen terecht kunt omtrent de realisatie van uw keuken.