Over ons

Aanvankelijk richtte Harry van Dijk alleen het op keukenmontage gerichte bedrijf in 1993 op. Er is sindsdien veel veranderd wat betreft bedrijfsvoering, huisvesting en personeel. Als eenmanszaak startte Harry destijds vanuit het woonhuis aan de Julianalaan te Bedum, in 2006 verhuisde het bedrijf naar het bedrijventerrein in Bedum. In 2018 vestigde het bedrijf zich op de huidige locatie aan de Narvikweg in Groningen.

In 2010 heeft Christopher van Dijk, de oudste zoon van Harry, intrede gedaan in het bedrijf. Christopher heeft ruim 10 jaar ervaring opgedaan in de interieurbouw en heeft deze werkzaamheden aan het visitekaartje van het bedrijf toegevoegd. Ook de jongste zoon van Harry, Ruben, koos het vak van meubelmaker en werkt sinds september 2014 mee in het bedrijf. Daarnaast zijn er binnen het familiebedrijf nog een aantal medewerkers in dienst zoals administratief medewerkers, montagemedewerkers en meubelmakers.

Kwaliteit staat binnen onze dienstverlening op de eerste plaats. Wij zijn kieskeurig voor de klanten. Dat is al zo vanaf het moment dat Harry is begonnen en dat is nog steeds zo, ondanks dat de projecten nu groter zijn dan toen. We zijn in vergelijking met 20 jaar geleden behoorlijk gegroeid waardoor we nu zelfs regelmatig mensen moeten inhuren. Bij inhuur van personeel wordt uit een vaste kern van zorgvuldig geselecteerde zzp-ers geput.

Sinds Christopher en Ruben ook werkzaam zijn in het bedrijf is de interieurbouw ook een vast onderdeel geworden. Door deze uitbreiding van werkzaamheden is er in 2014 een tijdelijke locatie bijgekomen. In een moderne werkplaats in Groningen werden alle maatwerk meubelen en interieurs gefabriceerd. In 2018 verhuisde het bedrijf naar een grotere locatie en werden de 2 locaties samengevoegd op onze huidige locatie aan de Narvikweg in Groningen.

De eerste bedrijfswagens, toen nog gevestigd op de Julianalaan in Bedum.

Ruben, Christopher en Harry

V.l.n.r. Christopher, Ruben en Harry van Dijk

Verbindingsweg – Bedum

Missie / Visie

Van Dijk realiseert uw wensen in keukens en interieurbouw door maatwerk te bieden vanuit ontwerp tot en met montage. Van Dijk onderscheidt zich in vakmanschap en betrouwbaarheid en staat voor betaalbaar vernieuwen voor iedereen. Voor persoonlijke service bij uw interieur of keuken op maat, is familiebedrijf van Dijk de juiste partner.

Werkplaats – Rouaanstraat Groningen

Verhuizing naar een groter pand – 2018

Eigen meubelmakerij – Narvikweg Groningen