Over ons

Van eenmanszaak naar familiebedrijf

Harry van Dijk richtte het aanvankelijk alleen op keukenmontage gerichte bedrijf in 1993 op. Er is sindsdien heel wat veranderd w.b. bedrijfsvoering, huisvesting en personeel. Als eenmanszaak startte Harry destijds vanuit het woonhuis aan de Julianalaan te Bedum, maar sinds 2006 is het bedrijf gevestigd op het bedrijventerrein in Bedum.

In 2010 heeft Christopher van Dijk, de oudste zoon van Harry intrede gedaan in het bedrijf. Christopher heeft ruim 10 jaar ervaring opgedaan in de interieurbouw en heeft deze werkzaamheden aan het visitekaartje van het bedrijf toegevoegd. Ook de jongste zoon van Harry, Ruben, koos het vak van meubelmaker en werkt sinds september 2014 mee in het bedrijf. Daarnaast zijn er binnen het familiebedrijf nog enkele monteurs in dienst en worden er bij grotere projecten collega monteurs ingehuurd.

Christopher gaat graag in op de karakteristieke kenmerken van het bedrijf. “Harry heeft een goede basis neergelegd. Wij zijn kieskeurig met mensen, want de kwaliteit van onze dienstverlening komt bij ons op de eerste plaats. Dat was vroeger al zo en dat is nog steeds zo ondanks dat de projecten nu groter zijn dan toen. We zijn vergeleken met 20 jaar geleden behoorlijk gegroeid waardoor we nu zelfs mensen moeten inhuren.” Bij inhuur wordt overigens uit een vaste kern van zorgvuldig geselecteerde zzp-ers geput. “Het kost tijd om de juiste mensen te vinden. Het moeten vakbekwame jongens zijn.”

Sinds Christopher en Ruben ook werkzaam zijn in het bedrijf is interieurbouw een onderdeel geworden van het bedrijf. Door deze uitbreiding van werkzaamheden is er in 2014 zelfs een locatie bijgekomen, namelijk een moderne werkplaats in Groningen. Hier worden alle maatwerk meubelen en interieurs gefabriceerd.

De eerste bedrijfswagens, toen nog aan de Julianalaan in Bedum

De eerste bedrijfswagens, toen nog gevestigd op de Julianalaan in Bedum.

V.l.n.r.. Christopher, Ruben en Harry van Dijk.

V.l.n.r. Christopher, Ruben en Harry van Dijk

Bedrijfspand op industrietrein in Bedum

Verbindingsweg – Bedum

Onze visie

Er is veel veranderd in 20 jaar, maar wat niet is veranderd, is de persoonlijke aandacht. Wij zijn een op de klant gerichte onderneming. We gaan naar de mensen toe, en luisteren goed naar de wensen die er leven. Omdat we vakwerk willen leveren, houden we alles in eigen hand. Van demontage van de oude keuken tot de plaatsing van de nieuwe. Dit geldt tevens voor de interieurs die we realiseren, we betrekken graag onderaannemers uit de regio, als het maar betrouwbare, goede vakmannen zijn. Iedere klant is voor ons even belangrijk, of het nu gaat om grote of kleine, om zakelijke of particuliere opdrachten.

Natuurlijk, keukenmontage is nog altijd een voorname poot van het bedrijf. Zo draaide onze onderneming de hand niet om voor een recent groot project van maar liefst 188 keukens. Wat veel mensen niet weten is dat we naast keukenmontage, ook keukens verkopen en u tevens bij ons terecht kunt voor interieurs zoals o.a. audiomeubelen en –kasten, maar ook voor de inrichting van winkels en bedrijven. Alles is mogelijk!

Uw voordelen op een rij:

  • Totaalservice: van ontwerp tot montage en alles er tussen in
  • Maatwerk: alles is mogelijk
  • Eén contactpersoon: korte lijnen, duidelijke afspraken
  • Kwaliteit: alles wordt door ons geproduceerd of geregeld
  • Korte levertijden, scherpe prijzen
  • Passend bij uw wensen en stijl
Werkplaats Groningen

Werkplaats – Rouaanstraat Groningen

Luxe project keuken, hoogglans wit/greeploos. Meeroeverslaan-Meerstad

Montage moderne hoogglans projectkeuken, Meeroeverslaan Meerstad

Zwevende koffiecorner zorginstelling Bertilla Drachten

Fabricage en montage Koffiecorner, Zorginstelling Bertilla Drachten