Keuken montage

Montagedienst

“25 jaar ervaring op het gebied van
keuken- en interieurmontage”

Wilt u uw meubels of interieurinrichting vakkundig laten monteren bij u thuis of bij uw klant? Naast het leveren van keukens en maatwerk interieurs kunt u tevens bij ons terecht voor onze montagedienst. Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van keuken- en interieurmontage.

Mocht u elders een keuken hebben gekocht, dan kunnen wij u tevens ondersteunen op het gebied van installatiewerk, demontage, montage, stuc- en tegelwerk. We kunnen u hierbij een totaalconcept aanbieden zodat u één aanspreekpunt heeft voor al uw vragen over de realisatie van uw keuken. We komen daarvoor graag bij u langs om de tekening van uw nieuwe keuken, uw wensen en de mogelijkheden te bespreken. Om eventuele problemen te voorkomen, brengen we in kaart welke werkzaamheden voorafgaand moeten plaatsvinden voordat de keuken gemonteerd kan worden.

Ook voor de montage van uw interieur kunt u bij ons terecht. Naast het kunnen leveren van een maatwerk interieurinrichting, kunnen wij ook uw meubels of interieur op professionele wijze plaatsen. Hierbij kunt u denken aan inbouwkasten onder schuine daken, montage van bijkeuken, garderobekasten etc.